Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I som här inträden, tänk er för...

I fönstret nära min säng
där har jag en gullranka...
I morse när jag vaknade
la jag märke till att den blivit
ännu yvigare och så stor...

Bara under denna natten
så jag som har barnasinnet kvar
jag absolut tror...

Att en natt, den sig om min säng
och om mig sig snor...

Då blir det för mig som för Törnrosa
där blir jag fast, så i all hast har jag
bestämt mig för att flytta den dit
där den gör bättre nytta...

Satte den på bordet vid ytterdörren
ifall en "friare" faller in då blir ju
han för evigt min...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-11 14:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fina smarta Ewa
vet hur man ska leva
blommor kan hon sköta
och kanske har hon röta

så blomman fångar friare
som snart står på knä
och ber om hennes hand
utlovar lyckans land

Du är bara helt "outstanding" Ewa!
2012-12-14

  Eva Helene VIP
Så påhittig du är! Må du bli rikligen belönad! Väntar spänt på fortsättningen, vem blir den infångade? Lova att berätta!
2012-12-12

  Lars Hedlin
Tycker om ditt levande och skojfriska sätt att skriva
2012-12-12

  Ezmeralda VIP
Ja vem vet, det kanske snubblar in en rar man.
Hoppas det då:)
2012-12-11

    ej medlem längre
Härlig text Ewa-Britt!
2012-12-11

  Ljusletaren
Du är rolig du ;.)
Bra att du tror för vem vet *ler*
/kram
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt