Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall efter Lucia...

De närmaste nätterna efter Lucia och framåt kan
man vid midnatt se jorden passera igenom ett spår
av stoft och se stoftkornen komma in och brinna upp
100 km upp om himlen är molnfri...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-13 23:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart...skådespel..får passa på att önska sig något då.....
2012-12-14

  Michaela Dutius
Ett gnistrande Universum vi lever i.
Vi ser det ju bara bitvis!
2012-12-14

  ULJO
Låter intressant, finns många sådana fenomen i universum som är intressanta att följa.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt