Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna före Jul....



Den vita snön täcker marken

Från hemmets fönster glitrar

vackra julen ljus


Utifrån är idyllen sagolig

eller döljer de vackra fönsterna

bakom kullisserna



Våld arbetslöshet

trasiga människor relationen


Snöflingorna faller stillsamt till marken

döljer mina fotspår


Hoppas att Jesu barnet kommer med

frid och glädje till varje hem och hjärtan
























Fri vers av maija tuori
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-21 12:46



Bookmark and Share


  aol
sant vackert skriftat
2013-02-03

  anits VIP
En mycket vacker och berörande bön
2012-12-27

  Bibbi VIP
Amen!
2012-12-21

  walborg
VAcker bön som jag delar
2012-12-21

  arja savela
Köskettava! Jokaisen sydämmeen koskee...
2012-12-21

  Maj-Lis VIP
Sant...och fint
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori