Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min favorit limerick...


Så generös...

En par ifrån The Scotland Hill
är på stan går förbi korvstånd som har grill
luktar väldigt gott
hon sa, ska vi ha nå´t...
han sa, ja vi luktar en gång till...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-22 01:14



Bookmark and Share


  limerick
Var mannen skotte månntro?

Varför ligger det aldrig snö på Edinburghs gator?
Alla skottar!
2012-12-22

  limerick
Var mannen skotte månntro?

Varför ligger det aldrig snö på Edinburghs gator?
Alla skottar!
2012-12-22

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-12-22

  Eva Langrath VIP
Härlig
2012-12-22

  Tarantaran
Roligt!! Paret skulle äta ute..
kanske räckte det att lukta
på oset.. det påstås ju att
man blir mätt på matos..
han kanske kände det..:)
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt