Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul Poeter!

God Jul till alla kreativa
och duktiga poeter.
Tack för att ni läst det jag
publicerat under året.
Hoppas ni får en härlig
julafton.




Övriga genrer av Tosca
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-24 08:57



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
A Very Merry Christmas to You!
2012-12-24

  wildah
God Jul och tack för fina dikter!
2012-12-24

  backwardness
god jul :)
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca