Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox

Att längta sökandet

trots dröm som blivit sann




Fri vers av livsdans
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-28 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, suck!
Att vända in
och skåda
möjligt svar
2012-12-29

  Elwania
jadu det är vad som kallas för förnekelser.
HUr mången dröm är inte besannad bakom skuggridåns illusionära
feakscen, som vi håller så envist på att den är verklig
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans