Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som läkamen

Lekamen har jag förväxlat med läk-amen
en lov för tiden
så läks väl såren? amen för armen
vars tid står still
eller klias skorpan av av mig, dåren
vad är det du vill?
Jag vill inifrån och ut läka såren
hur annars läka, det kan de väl fatta
jag hoppas på
de som till yrket vårda är satta
jag hoppas på remi
innan vi går mot vår
mellan mig och ormen armen
då annars septi kemi
nog uppstår
hälsa var de armen!
amen






Fri vers av Liviluckan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-04 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan