Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påverkades till att skriva denna text av att läsa en text av en annan poet här inne. Om inte jag sticker dolken i din rygg först så skulle du ta tillfället i akt senare och sticka mig. Ibland kommer hugget i form av en kyss.


Något litet om kyssar (7, 8, 9 F)




En del flickor övar sina första kyssar på varandra.

De lider inte av samma sorts bögskräck som killar gör, utöver vad bögarna i övrigt möjligt lider av.

Att bli avslöjad som en vanlig alternativt ovanlig människa och individ, det är kanske den största skräcken av dem alla.

Och så har man hört det som att oavsett vem som kysser vem, så är judaskyssen den enda som verkligen skiljer ut sig från alla de andra.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-04 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP