Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruusunnuppu




Pieni käsi hakee mummun kättä

puristaa lujasti


Steariini kynttilän

hämyisessä loisteessa

tanssivat varjot seinällä


Idyllinen hetki

suloisen Ruusunnupun kanssa


Täysikuu taivaalla

luo satumaista tunnelmaa huoneeseen








Fri vers av maija tuori
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-08 13:50



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Jag förstår inte språket....men jag dras med i rytmen av ord! Kram
2013-01-13

  Heikki Hellman
Tunteita ja pientä jännitystä
2013-01-12

  Anoo Niskanen VIP
Kauniisti kirjoitettu!
2013-01-09

  walborg
Aivan niin!
2013-01-08

    ej medlem längre
ser skön hy
som strålar likt månen
- mumintroll?
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori