Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som skenar iväg i aftonstunden... Bild av dotter Monika Forslund vid Klagomuren i Israel juletid 2012


Om jag vore vid klagomuren


Visst finns det klagoböner att bedja


men mest tacksägelse i mitt hjärta



Därför att min Frälsare fullgjorde allt



Så att jag fick möjlighet att gå in


i Hans vila - som vilade sjunde dagen


av sina verk - och beredde vägen för mig



Att gå in i den fullkomliga vilan



Där jag som i Edens lustgård kan


få välja att äta av Livets träd


till gagn för en sargad värld



"Så har Guds folk alltjämt


en sabbat att vänta


Ty att gå in i Guds vila


är att vila ut från sina verk,


så som Gud vilade från sitt.



Låt oss därför göra allt vi kan


för att komma in i den vilan,


så att ingen bringas på fall..."


Hebreerbrevet 4:9,10,11




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-23 22:36



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, det är sant..
men ändock klagar vi tills templet står
och Herren drager in...där hans viloplats är
och dit hans hjärta längtar
(ps 132:14)
2013-02-10

  SatansSon VIP
Jeus finns på riktigt. Han bor inackorderad hos mig numera.
2013-01-29

  ULJO
En önskan vore kärlek till människan och med också fred på jorden, fint skriftat
2013-01-29

    ej medlem längre
Då skulle jag önska fred i vår sargade värld....
2013-01-29

  Ninananonia VIP
Tycker om den här .
2013-01-25

  Sonja Sidorow Lapington
jag önskar jag kunde förstå din känsla inför Kristus......jag hör dock alla dina varma ord inför livet och respekterar din tro...även om den inte är min...kram vännen min
Sonja
2013-01-25

  ResenärGenomLivet
Ja, det finns mycket att vara tacksam för...
fin påminnelse...
2013-01-24

  walborg
Så fint - att efter välförrättat värv få vara nöjd och värd vilan
2013-01-24

  Eva Helene VIP
Goda tankar här.
2013-01-24

    ej medlem längre
Tack Bibbi att du visar oss möjligheten att lyfta blicken från klagomuren till Livets träd.
2013-01-24

  Stefan Albrektsson
Tack Bibbi för påminnelsen!
2013-01-24

    ej medlem längre
"Låt oss därför göra allt vi kan
för att komma in i den vilan,
så att ingen bringas på fall..."


Det är just den här typen av bibelcitat-som gör skillnaden!

Så djupt vördande livet-att ingen vid sina sinnens fulla bruk kan säga annat-än att detta är att sträva efter-för oss alla!





2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP