Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger dem mitt brustna hjärta

Jag smyger längs väggarna,
ångesten finns omkring mig

Olycklig och söndertrasad
kryper jag ihop i ett hörn

Väntar på att väggarna ska
anfalla och förgöra i mörkret

Håller fram min hand och ger
dem mitt brustna hjärta

Jag fortsätter andas men nu
gör det inte ont längre




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-24 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP