Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas olycklighet

Jag lever under spillrorna
av mitt forna jag

Du lovade att alltid finnas
men var är du nu

Jag andas olycklighet och
det mesta är grått

Minnena har jag sparat
i en vacker guldram

Utsuddade är alla spår
var du bara en dröm

Kanske var jag inte ens
vacker som du sa

Och för varje dag blir
spillrorna tyngre

Över mig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-25 01:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande vemodsrealism
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP