Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte dö från dig

Vattnet är så kallt,
kan knappt röra mig

Det är mörkt, försöker
hålla mig uppe vid ytan

Händerna stöter emot
isen, hittar ingen öppning

Paniken är på väg, försöker
hålla andan en sekund till

Kroppen är på väg att
domna bort, vill inte dö

I mörkret ser jag plötsligt
ett ljus ovanför mig

Tar mig dit i en sista
ansträngning, vill leva

Ser ditt ansikte genom den
tunna isen, hör dig inte

Men jag ser skräcken i dina
ögon och förstår att du skriker

Du försöker krossa isen,
den vägrar ge med sig

Våra blickar möts en sista
gång, dina tårar gör ont i mig

Kan inte hålla andan längre,
viskar att jag älskar dig

Känner att kroppen blir tung,
sjunker sakta ner i mörkret

Vaknar av mitt egna skrik,
tårarna rinner men jag lever

Drömmen har jag drömt
förut och den är så sann

Vi får aldrig varandra






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-25 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Släpp bara taget ? Lättare sagt än gjort..men
hoppas du hittar en annan liten spricka du
kan krackelera :/...kram E
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP