Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av oss

Blundar, rummet börjar
snurra omkring mig.

Är det sant att du tycker
att jag är vacker

Kanske inte utanpå men
insidan av min kropp

Fortsätter blunda, vill
somna så här

Med tankarna på dig
och känslan av oss




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-27 02:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så fint
2013-01-27

    ej medlem längre
Mmm.. :)
2013-01-27

    ej medlem längre
Så fin. . .
2013-01-27

    ej medlem längre
underbar kärleksdikt
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP