Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukt

Du smeker mig så ömt
och mjukt som om jag
vore av siden

Känner dina mjuka
läppar trots att du
inte kysst mig än

Åtrån i dina ögon får
mig att falla ännu
mer för dig

Och när du kallar mig
vacker värmer du
blodet i hela mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-27 22:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt
2013-01-30

  Max Poisé VIP
Sammetslent.. Indeed!
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP