Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga öppna upp

Får ingen luft
Instängt, ensamt och syrefattigt
Kvävs sakta
Sakta öppnar jag upp fönstret
Kall luft blåser in
Lite kallt men en syrerik luft
Börjar frysa
Huttrar och spänner min kropp
Tiden går
Snart så kommer våren
Solen värmer
Luften som strömmar in är fräsch och ljummen
Varm och behaglig
Jag känner glädje


Får ingen luft
Mitt hjärta är ensamt
Kvävs sakta i min ångest
Sakta öppnar jag upp hjärtat
Obeskrivliga känslor passerar min hud och in
Till en början svårtolkade men smekande för min själ
Börjar fasa
Glömmer andas och spänner min kropp
Tiden går
Snart så kommer kärleken
Svallande känslor
Vibrerande lidelse som blir till fjärilar i magen
Hett och underbart
Jag känner lycka




Fri vers (Fri form) av inlovewithyou
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-28 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou