Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsuddade gränser

Utsuddade är alla gränser
jag byggt upp i alla år

Du lyckades rasera allt
tog mitt hjärta igen

Smekte mitt hår och gav
mig så mycket mer

Vet att det var av kärlek
och du älskar mig än

Men det är för sent , vi
kan aldrig få varandra




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-29 22:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låter som ni visst kan så få
värme, kärlek, gränslöst
2013-01-30

  Max Poisé VIP
Tänker oavkortat på Triss reklamen!
- plötsligt så sker det!

Livet är en resa av oväntade och oanade händelser. Det är just dessa som gör resan värd sin möda!
2013-01-30

    ej medlem längre
Klart ni kan..man ger väl inte
upp för lite vardagsbekymmer !?
Blir bra till slut E !!!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP