Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig?

I min svarta klänning
står jag och väntar

På dig som jag drömt
om i hemlighet ett tag

Vet inte hur länge eller
om det är rätt av mig

Men jag vill att du ska
ta av mig min klänning

Så står du där sexig som
få och ler det där leendet

Fylld av förväntan kan jag
knappt få fram ett ord

Det är inte kärlek men
kan nog kallas passion

Behöver jag ställa frågan

Vill du ha mig ikväll...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-31 00:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man får hoppas så
utlämnande, önskefylld, och fin

må nakna kropp, njuta gott
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP