Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom aldrig tillbaka

Jag sökte inte men fann
dig längs vägen
Du liksom jag frös och var
kall, uppgiven

Vi sa inte så mycket men
värmde varandra
Följdes åt i några dagar
innan du sa adjö

Länge stod jag kvar i
regnet, ville gå efter
På den vägen stannade
jag kvar

Ifall du skulle komma
tillbaka en dag
Du kom inte, ingen
annan heller

Men jag glömmer aldrig
dina sista ord
Du är det bästa som
någonsin hänt mig





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-31 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är bättre än så..gör bokslut nu och gå
framåt..du är ung och go..fått känna din värme
om än på riktigt..puss !!!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP