Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Standby

Hjärnan på standby
Och hjärtat gömt
För ångest och sorg
Bakom mitt kött och mitt blod
Och jag önskar
Att jag hade kvar mina gamla murar
Av ben och tegel och hat
Så allt kunde göra
Lite mindre ont.

Jag viskar fram en bedjan
Om att slippa sova ensam
Och även om jag inte blir nekad
Så fylls min mun med skam
För jag vet att du bara gör det för mig
Så jag kan känna en närhet
Och slippa vakna till att fumla
Och söka
En andning.




Fri vers (Fri form) av FiiAFFs!
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-02 02:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra att personen gör det för dig,
då älskar ju denna dig
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!