Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljans seger

Jag ville hissa seglen
vid känslornas fjärd
och ta med kärleken
på en spännande färd

Bland skummande vågor
skulle resan gå
kärleksfulla äventyr
under himmel blå

Jag ville bygga grunden
till framtidens hus
där kärleken kan frodas
och avge sitt rus

Ett tempel i solen
där drömmarna låg
ett stadigt palats
som framtiden såg

Jag ville plantera
en blomma så skön
som bjuder sin närhet
där ängen står grön

Ett liv så bedårande
vid sommarens flamma
kärleksfulla föreningar
om än så blygsamma

Jag ville ge min kärlek
till människor svaga
sprida vackra löv
i handling få behaga

Bygga hopp från grunden
vid fläktande segel
sprida blommig inspiration
inför livets spegel




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 487 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-04 03:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och målande skaldat
2013-03-08

  Ninananonia VIP
Så fint..
2013-02-12

  M.A.J.R
Viljans seger utmärkt text av dig. Du fick till rimmet i texten och meningarna löpte bra, hatten av till dig.
2013-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
WoooooooooooooooW
Så vackert beskrivet
för klivet i livet!
Som en god flod
texten rann och
den kändes så
fin och sann!
2013-02-04

  Palett
Mycket fin text !
2013-02-04

    ej medlem längre
Fint skrivet med fin takt och rytm
2013-02-04

    ej medlem längre
Njuta av liv och kärlek, fint
2013-02-04

  ResenärGenomLivet
Härliga, positiva ord...
2013-02-04

  Angel of love
Vilken livfull och varm text. Väldigt fin..
2013-02-04

  Magica VIP
Vackra tankar.
2013-02-04

  SatansSon VIP
Fint dikktat. Vackra tsankar bra förmedlade.
2013-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
runt hela jorden
seglet av amour får vina

underbart skrivet
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO