Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 månader utan Pappa

Ingen mer att retas med
Ingen mer att kalla pappa
Behöver inte längre kriga, sluta fred
Din själ har gått iväg, din dotter är borttappad
Jag försöker gå vidare, fylla dagarna med skratt
Men så fastnar skratten i halsen, tårarna förvränger min blick
Jag hör din röst så nära, säga att jag ännu är din lilla skatt
Jag sörjer dagarna utan dig, men älskar dagarna vi ändå fick
Ska kriga vidare, jag tror du vakar över mig
Jag hör dig skratta när mitt min stubin är alltför kort
Och du blir lycklig när du ser att jag ler
Det är som det alltid vart, å du gör som du alltid gjort
Du valde att lämna livet men jag är ännu kvar
För att förvalta det du gav, det lever vidare i alla mina dar





Fri vers av VildÄngel
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 11:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sorgligt och tragiskt, men det är skönt att läsa om din framtidsanda.
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel