Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevät tunteita




Herkkä kosketuksesi

sa aikaan ihollani

väreilyä


Lämmin katseesi

sulattaa minut

talvihorroksesta


Kuin tina

sulan käsissäsi













Fri vers av maija tuori
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 23:41



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Kauniisti kirjoitettu!
2013-02-25

  Heikki Hellman
Oletpas sie nyt hempiällä piällä keskellä yötä! Kevät on tulossa mutta kovin pistää talvi vielä hanttiin.
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori