Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag trodde var dött

Det jag trodde var dött
har åter väckts till liv

Hjärtat börjar bli varmt
har varit kallt så länge

Kommer knappt ihåg
hur det ska kännas

Att bli berörd av varma
sökande lena händer

Är det känslor som min
kropp pirrig och röd

Eller är det bara tidiga
vårkänslor som spökar

Kanske har det jag
trodde var dött

Åter väckts till liv




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-10 12:40



Bookmark and Share


  Sunlight
fint skrivet!

2013-02-11

    ej medlem längre
Detta är poesi
bättre blir det inte
;-)
2013-02-10

    Ken Cassel
Det jag trodde var dött har åter väckts till liv
Hjärtat mitt börjar åter bli varmt
efter att ha varit
kallt så länge

Kommer knappt ihåg hur det kändes
att bli berörd av varma sökandes
lena händer

Är det känslor som min kropp pirrig och röd
spelar ett litet spratt
Eller är det bara tidiga vårkänslor
som spökar

Men det känns som om det som jag trodde var dött
åter har väckts till liv..

Emme, min älskade vän
Jag skulle vilja tro att du och jag skulle kunna
komplitera varandra ganska så bra
Jag tycker om dina tankar och tycker att du är
riktigt duktig

Kramar i massor :)

Ken
2013-02-10

  Katinka VIP
Fint! Kärlekens vårkänslor kanske har väckts.
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP