Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte se dina fotspår

På stranden alldeles intill vattnet
står jag och väntar på dig

Minnena passerar i revy och jag
kan inte låta bli att le

Vi börjar gå längs stranden men
säger inte så mycket

Din hand i min känns nästan lite
kall, jag värmer den

De människor vi möter tittar
sådär konstigt på mig

Som om de vill säga mig något,
vill fråga dem vad

Jag vänder mig om, kan inte
se dina fotspår

De borde finnas där alldeles
intill mina...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-10 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP