Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte kärlek, men...

Jag ser dig sitta där
bara någon meter
från mig

Snygg, sexig med
ett fint leende på
dina läppar

Konstigt nog är jag
inte nervös men
upprymd

Ser fram emot vad
som ska ske jag
längtar

Har lust att ställa
frågan men låter
bli, igen

Du verkar ha läst
mina tankar för
du svarar

Sätter mig närmare
dig och jag tänker
kyss mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 20:23



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Yes! Precis så!
2013-02-10

    ej medlem längre
Öm och väldigt fin !!!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP