Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårdag i april

Solen har smält
bort snön, trädens
blad slår snart ut

På stranden ligger
grenar och annat
slarvigt uppblåst

Fåglarna kvittrar
sina vårsånger,
känner harmoni

Det är alltid något
speciellt med en
tidig vårdag i april






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-11 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant..livet kommer igen :)
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP