Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Vakna nu kärleken
dags att inta scenen
känslorna ska svalla
lite spring i benen

Vakna nu drömmen
tid att möta dagen
nattens ljuva möte
känns skönt i magen

Vakna nu gryning
ge oss av din tro
låt oss följa kliven
mot kärlekens bro

Vakna nu musik
från vind och vatten
rofyllda toner
hörs ända till natten

Vakna nu sanning
och lär oss att se
det ljusa i mörkret
vid livets café

Vakna nu fågelsång
i morgonens vinjett
fyll oss med glädje
till solens falsett

Vakna nu skuggorna
som döljer vår själ
för oss in till ljuset
där livet levs väl

Vakna nu längtan
att stå på estraden
få möta det ljuvliga
i kärleksballaden




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 544 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-02-13 02:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat, en fin dikt
som får mig att vakna
2013-03-08

  aol
underbart skaldat med så fina rim
2013-02-19

  © anakreon VIP
Ord som sannerligen
får mig att vakna!
Calle
applåderar
2013-02-18

  bittemi VIP
Som en vacker sång är den här! Mycket fin
2013-02-18

    ADI Nehlin
fin, fin
2013-02-18

  Yrre VIP
Vilken fin hyllning detta :D
2013-02-14

  Sunlight
Härliga rader att läsa
så här på morgonen

upplyftande!
2013-02-14

    Birgersdotter VIP
Härligt friskt uppvaknande
2013-02-14

  ResenärGenomLivet
Härligt uppfriskande text...
2013-02-13

  Ninananonia VIP
Underbart att vakna så...
2013-02-13

    Anki.A
Så fint text!
2013-02-13

    ej medlem längre
Jag Bokmärker hela din fina text du store poet!
2013-02-13

  Chawa VIP
Fin dikt som väcker stor glädje och längtans värme!
2013-02-13

  Angel of love
Underbar, nu vill jag vakna...
Väldigt fin text.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO