Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt innersta rum i hjärtat

Har räknat sekunder, minuter
som nu blivit dagar och år
Nästan glömt varför jag räknat,
var det saknad och längtan

Efter något jag aldrig kunde få,
eller tills jag skulle få uppleva
Det mitt innersta rum i hjärtat
gömt undan och aldrig glömt

Har suttit på så många stränder
räknat varje våg som rullat in
Och sett så många kärlekspar
gått förbi lyckliga hand i hand

Drömt om det där som aldrig
skulle hända mig en gång till
Eller var det något jag upplevt
alls, var det också bara en dröm

Jag fortsätter räkna utan några
mål, fortsätter drömma om oss
Tror inte på någon däruppe eller
att några stora under ska ske

Men har lärt mig att tro på livet...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-13 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP