Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

Min lugg döljer mina ögon,
jag tittar på dig lite i smyg

Jag viftar bort håret och våra
blickar möts, får svårt att andas

Passionen i dina ögon får mig
att smälta till vattendroppar

Ett leende så fint, vill smeka
dina underbara drag

Förstår att du känner som jag,
kommer knappt ihåg mitt namn

Känner din hand om min nacke
och kyssen värmer hela mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-14 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuell !!!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP