Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikas elämä




Katselen kaunista vanhaa

seinävaatettani seinälläni

siinä on monta raitaa


Punaiset värit kertovat

rakkaudesta ja unelmista

elämästä joka leikki


Mustat raidat

pettymyksistä sydämen suruista

itketyistä kyyneleistä


Kumpaakin väriä

elämässä tarvitaan

ne täydentävät toisiaan









Fri vers av maija tuori
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-16 15:13



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Pitää paikkansa!
2013-02-25

  walborg
Aivan niin kuin elämä itse
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori