Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågskål

 

Blundar och låter vassnålarna landa

alla har vi en destination och för dem är det ner

jag, jag ska upp.

Sänker axlarna och breddar ståendet,för jag står,

jag ska stå med mina händer riktade upp.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-05 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sista raden
klingar
hiimla fint

nedtyngden finns
förvisso
men diktjaget
har bestämt
sin kurs
2013-03-17

  Lena Själsöga Keijser
jag ser dig
i bejakelsegest
2013-03-05

  walborg
En motkraft mot vassnålar ...
2013-03-05

  L Patrik W Johansson VIP
Hellre vågskål än vägskäl

även om fina stigar leder hem från kavelduns"vassen"

mjukare än nålar


Be well,
Patrik LW Johansson
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP