Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark i ljuset



Just idag är jag så stark o mn tro är modet...

Jag har lagt det förgågna i mitt bagage...

Jag tar de med mig dit jag vandrar..

Stigen är fin o den blommar..

Jag andas med syre i mina lungor..

Jag skrattar, ler o hoppar högt..

Är så lycklig...

Jag har sådant mod o jag är sanningen.

Vilken guds gåva vi får..

Jag har tagit emot gåvan o kärleken

Jag är kärleken o lyckan..

Mitt liv är här o nu...

Fångar det i evighetens ljus..

Tack!



Cinderella//






Fri vers (Fri form) av cinderella
Läst 295 gånger
Publicerad 2013-03-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cinderella