Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en av Gennis vackra originaltexter "Mitt hjärta brast" http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1592632


Brokenhearted (Genni)

~*~


To you I gave my heart, which you embraced and I thought you held

ever so gently

but what I didn't know was, at your place the heart had to rest in a bag

on the concrete floor

it's silent beating in solitude

it was cooled down and crumbled asunder


my heart


how could you

play with my life

tossing it to and fro

without any sense of

right and wrong



how could you

play with my life

letting your floor be coloured with my


scarlet red


where is it today

a black pit where my heart once lived


The pain you caused

can never be cured


You were supposed to carry my heart


ever so gently

Genni 5 Mar 2013

L Patrik W Johansson english version 9 Mar 2013 

* de här är från ett framtida amerikanskt bokprojekt *

 

e-bok:

Poem Gems




Övriga genrer av L Patrik W Johansson VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-09 23:18



Bookmark and Share


  genni VIP
Underbart, tack min vän..
2013-03-14

  Lynx63 VIP
Vilken bild jag är
"Stum" av saker det utstrålar.
"Texten" jag kan bara sända en tår.
GILLAR
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP