Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann Lycka...

Lycka är inte att vara berömd!
Lycka är inte att ha massa pengar!
Lycka är inte att ha en fin bil, ett fint hus och massa ägodelar...

Den sanna lyckan är enkel...att kunna uppskatta de små tingen
i livet. Att varje morgon känna tacksamhet för att få uppleva ännu
en dag...

Sann lycka är att ha en riktig vän att kunna dela glädje och sorg med.
En vän som förstår bara genom att se dig i ögonen.

Sann lycka är att känna sig älskad.

Sann lycka är att sitta en kväll vid havet och se på solnedgången.

Sann lycka är att vistas i naturen och skåda den vishet som faktiskt
finns där runt omkring oss alltid.

Sann lycka är att skratta tillsammans med vänner.

Sann lycka är att leka med hundvalpen.

Sann lycka är att se sitt barn växa upp i trygghet och ta hand om det.

Sann lycka är att hjälpa andra för det är lyckligare att ge än att få...

Ja, sann lycka är för det mesta gratis och kostar ingenting....Vi kan aldrig köpa lycka för pengar, men vi kan hitta den i de små enkla och simpla tingen för det är så vi är skapade...

 

 




Fri vers av Fairytailgirl
Läst 896 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-03-13 10:12



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så tänkvärda ord....
lycka är de små tingen
2013-03-19

  Sunlight
en härlig och upplyftande text
2013-03-18

  Tino
Vilken underbart skriven text....
Du fångar verkligheten bakom alla dessa fasader som
ger oss falska intentioner... Underbart!
Blir ett bokmärke!
2013-03-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-03-14

  agneta pichler
så vackert sagt
Och så sant

skit i pengar

När du lever i tvång
Är du aldrig lycklig
2013-03-13

    Nicklas VIP
Kloka ord, som sagt.
Väldigt fint!
2013-03-13

  Mia Popiana
Kan inte sägas sannare!
2013-03-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark och tänkvärd text...ja sann lycka är att känna sig älskad och älska...de sista raderna är så sanna...Fint skrivet/ Kram
2013-03-13

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2013-03-13

    ej medlem längre

En värmande insikt finns häri

2013-03-13

  Ole Sunnerfjell
Pricken över i:et. Håller med i allt du säger. Precis så känner även jag
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fairytailgirl
Fairytailgirl