Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en fantasi

Ibland är jag ett barn
som en vild ocean
en yster liten fjäril
på jakt efter spänning
lekfull vill jag vara
på frispråkig äng
och dansa i vinden
till toner av sommaren

Ibland är jag en låga
eldens flammande sken
en glöd av kärlek
med längtan i blicken
känslor jag fyller
i skuggornas rike
på en bädd av rosor
vill jag ge dig natten

Ibland är jag en dröm
nattens fantasi
en stund av hetta
innan morgonen rodnar
bilder förmedlar jag
av ljusa tavlor
flyger mot gryningen
kvar blir minnena

Ibland är jag ett regn
lugnt och stillsamt
jag faller över ängen
mjukt som spindelns väv
kärleken till livet
den vill jag förmedla
som en ren fantasi
innan tillvaron rämnar




Fri vers av ULJO
Läst 471 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-03-17 00:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2013-03-27

    ADI Nehlin
fint skaldat..tyckte om
2013-03-19

  Nina.H
Underbart vackert!!
2013-03-19

  Sunlight
underbara rader att läsa
från början
till ljuvligt avslut
2013-03-19

  Qvittra
Så fint skrivet!
2013-03-19

  bittemi VIP
Så härlig Fantasi!
2013-03-19

  Siggesdotter
En härlig text och metaforer som är mycket poetiska!
2013-03-17

  Ninananonia VIP
Din fantasi berör
2013-03-17

  Yrre VIP
Härlig!!
2013-03-17

  Eva Helene VIP
Skönt att få glida med på fantasins vingar en stund i din fina text!
2013-03-17

  Angel of love
Vacker är din text..
2013-03-17

  Palett
En härlig fin text !!
2013-03-17

    ej medlem längre
fint om livets spectra
2013-03-17

  Bo Lövhalka
Helt underbar *stående applåd
2013-03-17

  ResenärGenomLivet
Fin blandning av natur och fantasi...
2013-03-17

  Tarantaran
Så fasetterat att man
tappar andan..!
liksom en önskning-
och man får allt!
2013-03-17

    ej medlem längre
Underbar läsning :) Tackar!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO