Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv av kärlek

Jag plockar en blomma
en doft av sommar
och läskande hallonsaft
ditt hår är som lin
så vitt och vackert
som ingen någonsin haft

Jag binder en matta
en väv av drömmar
och önskar din ädla kyss
en vind ses passera
kvickt över ängen
där var din kärlek nyss

Jag hör att det spelas
det porlar i forsen
en strof ur vindens sång
den smeker mitt hjärta
och får mig att längta
till kärlekens spång

Jag binder en krans
av sju sorters blommor
till dig min ädla gäst
de sprudlar av glädje
så vackert i håret
ty där de passar bäst

Jag skriver en strof
så fylld med känslor
och het som eldens glöd
du får för din kärlek
din väv av drömmar
och rosen vackert röd

Jag står där på ängen
där vindarna vajar
och önskar att du var här
vår kärlek är enkel
så sann och ärlig
i dig är jag riktigt kär




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 580 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-17 21:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om kärleken
2013-03-27

  Ninananonia VIP
Jättefint... tycker om
2013-03-20

  Piann VIP
Så vackert skaldat
om den äkta kärleken
Bokmärkes
2013-03-19

  Eva Helene VIP
Mjukt och fint om kärleken.
2013-03-18

  ResenärGenomLivet
Mycket fin väv...kärleksfull och vacker...
2013-03-18

  agneta pichler
Riktig poet..
Sann poesi..
I sin vackraste form..
2013-03-18

  Sofhia Wirström
dina ord
fängslar läsaren
magi
kärlek
2013-03-18

  SatansSon VIP
tjusigt rimmad. bra kärleksdikt.
2013-03-18

  Angel of love
Trollbinder med dina ord, vacker!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO