Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MINNE AV ARJA SAVELA



Vi har förlorat varan kära skrivarvän

Hon lämnade detta jordiska liv hastit och oväntat

Hon var trygg och god livskamrat,mamma ,mormor,syster

och enda dotter till hennes föräldrar

Hon lämnade efter sig en tom plats

Men också en värdefull diktsamling närmaste 200 dikter

en skatt för sina närä och kära


Du har fått komma till himlen

där finns inga smärtor eller tårar

Där finns evig frid


Min vän det är Du som uppmuntrade mig att våga

börja skriva även med den främmande språket

jag är tacksam för dig min kära vän


Saknar Dig


Maija Tuori 2013.03.24

















Fri vers av maija tuori
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-24 12:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fina, känslofulla ord till en vän!
2013-06-06

  aol
så liten plats en människa tar på jorden men vilket stort tomrum när hon är borta,
2013-05-23

  Maj-Lis VIP
Fina ord till en vän som lämnat oss
2013-04-20

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-04-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-03-27

  Lena Själsöga Keijser
så vackert andas dina hjärteord
2013-03-26

  Bibbi VIP
Tack för Dina fina ord!
2013-03-24

  Eaglemountains VIP
saknar henne, kom som en chock för mig. Tack för Dina fina ord om vår vän ... i ljust minne bevarad ...
2013-03-24

  anits VIP
Tack för dina fina ord om vår skrivarvän
och poetkollega, det gör ont att läsa
att hon inte finns bland oss längre
skönt att veta att hon inte har smärtor
längre att hon nu har frid i sin himmel
2013-03-24

  walborg
Tack för att Du skriver så fint om Arja Savela som Din vän och vår poetkollega
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori