Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min räddare

En flicka står
Vid världens ände
Hon fäller en tår
För allt hon kände
Armarna på henne
Är fulla av sår
Hon längtar efter denne…
Som bakom henne står
En räddare i nöden
När allt är som sämst.
När hon ville till döden
Så visar hon sig främst.
Kvinnan, med det finaste av hjärtan
Som alltid finns kvar
Flickan förlorade smärtan
För kvinnans svar.
Svaret,
På hennes hjälpande skrik
Ja,
Hennes besatta rop i sin värsta panik.
Kvinnan tog då,
Flickans hand
klev ner från berget hon stod på
& hamnade i kvinnans famn.




Bunden vers av adhdbarn
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 23:49



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Vackert!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

adhdbarn
adhdbarn