Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös

Ett sjukhus
i en skändad
smärta

Du sväljer svaren
på tungan

Tiden är ute
livet rann
ut

En park
med blommor
i ditt hår

Du smakade
på en sommarvind
vid havet

Evigheten
hand i hand
bakom
två hjärtan
som brann




Prosa av Höstdröm
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-25 20:32



Bookmark and Share


  passeragå
Tappade andan av den här.
Himla vacker och stor i all sin enkelhet.
Applåd!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Höstdröm
Höstdröm