Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusamt.

 

 

 

För hur det nu är

så stjälper dagen i sig mina händers värk

det svidande svullna,

den har sina timmar och sitt görande som plåster och jag

 

jag andas ännu.

 

Så ser jag blå himmel när mulenheten

tar sina tuggor av mig och jag

har knoppar som rinner ur min kropp där jag går

 

Jag förfasas verkligen inte

över att det äntligen, äntligen är vår.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-27 19:39



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, vad uthärdar man inte inför den väntande våren?!? Ja, äntligen, äntligen, äntligen!!
2013-03-28

    ej medlem längre
Nej , även om den dröjer så inte, inte
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP