Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland ter sig världen så att någon blir lämnad kvar i livet - utan den andre.


Gråt

 

Hursom har han hängen från dagar

som rest

hans ögon bär dem i frans

 

och någonstans finner han

stegen som gömts

 

och som bar dem i yster dans.

 

Nu när stegens eko dröjer

och vårens fåglar söker maka

 

Har han hennes röst djupt därinne

 

än fast han aldrig får henne

tillbaka.

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-29 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jordelivets klang
i dikotomisk identitet
2013-04-06

    J. Herward


Jag vet att man borde skriva något mer konstruktivt oh ''uttänkt'' men fan. Jag gick liksom isär när jag läste det här. Vad eller hur fick du detta att bli en text? Den är smärtsamt nära en verklig människas känslor och upplevelser.
2013-03-30

    ej medlem längre
ord som ger mig tårar
2013-03-29

  poetryGirl
sorgligt, men fint
2013-03-29

  catharina.jerbo VIP
vemodsvackert!
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP