Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjuka hus har man ju hört talas om, men sjuka människor? Det går en sjuka om att allting skall vara så sjukt. Själv har jag ABC och DD samt BDEF. Aktiv Beteende Ctörning, Dagens Diss samt Bara Det Er Farligt.


Sjukhusfesten






Vi hade fest på sjukhuset idag. Det var 68 människor som festade för fullt och hade roligt. 66 personal och två patienter. Och så talas det om överbeläggning. Sedan den nya personalpolitiken då det går 33 personalpersoner på varje patient får man ha förståelse för att det kan bli en smula trångt.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-31 10:28



Bookmark and Share


  ULJO
Svårt att förstå den ekvationen
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP