Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom presenningarna

det är på natten
som skymningen vänder
och orden rasar isär
till bokstäver, spridda
flyr de till bortomstränderna

och jag sitter kvar här
där tiden håller fast mej

lagrar jag okända begrepp
i ett glas billigt vin

men jag försäkrar
det är inte av tomhet
som växter reser sig
som stormar tar sin kraft

jag reste med andan i halsen
och fann att livet
var kvar bakom presenningarna

där det varit gömt och glömt
sen sist jag såg till det




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-03 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP