Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet i sank

Vem är du
som begränsar mitt liv?
som skjuter min frihet i sank?

aldrig har jag varit ensammare än nu
när du omringar och förlamar mej

jag slutar nu

mina tankar har upphört
förvandlats till tvångströjor

i en djup sjö har jag badat
utan att rädas
nu törs jag inte längre röra mig fritt
i min egen stad

längs med kyrkogårdsmuren
samlas själarna

om vägen svänger
går jag rakt fram

om vägen går rakt fram
jag svänger

jag slutar nu, följer ingen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-09 00:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hm. Låter ledsamt, men ganska vackert trots allt. En slags vald ensamhet?
2013-04-11

  ULJO
Melankolisk text om ensamhet och avsaknad av vänner, tragisk men viktig text.
2013-04-09

  Federico Romano
Fin men väldigt sorgsen, ingen behöver vara ensam, men ibland är man det, med tusen vänner..
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP