Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vi den natten

Bär jag på ett minne eller
är det bara en illusion
Fanns du där bredvid mig
eller var det din skugga
som gjorde mig sällskap

Älskade vi den natten och
lät år av drömmar smälta
samman till en verklighet
eller var det bara en natt
av många jag låg vaken

Blev jag äntligen bekräftad
av dig och var vacker som
en underbar sommardag
eller var det bara en illusion
som smekte hela min kropp




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-04-09 23:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
längtandes fagersam
om det du bör ha

minnen og verklighet
av bekräftelse, et amour

var dag
2013-04-15

  Kungsfågeln
Minnen... vackert
2013-04-13

  Max Poisé VIP
Det är ju minnena som väcker oss om dagslummern och ger oss den välbehövda energin!
2013-04-10

  IsabelTarberg
"Fanns du där bredvid mig
eller var det din skugga
som gjorde mig sällskap"

Älskar den biten och den sorgsna förvirrade känslan jag får av orden.
Bra!
2013-04-10

  aol
så vackert drömskt skaldat,
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP