Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon har sagt att den inte skulle vilja vara läkare eller ens vaktmästare i ett bårhus, städa skitiga toaletter, jobba på långvården, vara konstapel eller torka upp spyor på stadens gator och torg eller agera bödel i statlig tjänst.


Skit på dig, eller? (II)




Om nu någon måste göra jobbet,
varför då klandra folk som gör sådana jobb,
du inte skulle vilja ta i,
ens om du fick betalt för att utföra?




(Texten har legat och vilat upp sig
i utkast sedan 2013 04 20)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-03-31 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP