Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den var ju bara min

 

Du snärjde mitt dumma hjärta
min hårt förvärvade tillit till kärleken
det är en evighet sedan
där är jag fast

Men det är bara nio månader sedan
som jag inte ville vara del i din livslögn mer
'dra åt helvete' sa du då
det gjorde jag bokstavligt
du behöll mig ändå

Och det är bara någon vecka sedan du sa 
att du bara 'råkade' komma åt mitt nummer
du förbannade touch-mobiler 
och förklarade sen att du inte tänker anförtro mig
någonting mer om någonting 

Som om jag hade en skuld till dig
som om jag skulle vara mindre vetande 
och tro på att alla signaler som gick fram var ett misstag 

Det ligger ett enormt mått av osannolikhet i
att av alla nummer du kan tänkas ha
i din mobil så råkade du komma åt just mitt
detta 'råkande' levererade 4-5 signaler

Men jag anförtrodde dig något mycket större
du tog så mycket mer
jag gav dig min själ
Så vi är mer än kvitt älskade du
det är nästan så att jag har tillgodo

Men vad är väl en själ värd
Den var ju bara min




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-20 23:18



Bookmark and Share


  Beyond Eternity
Att någon ens 'orkar' läsa och dessutom bemödar sig med att lämna kommentar, det värmer djupt i hjärtat, tack för all er respons.
2013-04-21

    JohnA
"'dra åt helvete' sa du då
det gjorde jag bokstavligt
du behöll mig ändå"

Du har en förmåga att formulera dig som träffar rätt på och ändå är snärtig. Utveckla gärna det!
2013-04-21

  Carina Bendix
Berörande text, du är värd något mycket bättre än så!
2013-04-20

  Beyond Eternity
Åh vad go du är, tack!
2013-04-20

    ej medlem längre
Du skriver så lätt om det svåra, så lätt att känna igen sig, så lätt att känna med dig. Du är värd att vara älskad- både av dig själv och andra. Och värd någon vid din sida som lyfter och inte drar dig ner.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity