Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stormande hav bakom en vacker fasad

Jag öppnar upp mig själv och lämnar min fasad,
jag är vacker som en docka men inombords är allt ett oändligt stormande hav 
Jag vrider och vänder och känslorna yr
Fångad i virvlar kan varken simma eller fly 
Hur jag en gör så blir det på fel sätt
Världen är nu totalt upp och ner,
jag måste försöka vända den rätt 


Jag drunknar i mig själv på grund utav mina egna känslor 
Simma med eller flyta på, dessa val svider som brännsår
Måtte lunget komma snart 
Måtte mitt förstånd ändra riktning och
komma tillbaks 
Orden tog förståndet med sig och flög iväg utan svar
Här står jag nu tyst och försöker komma på vem jag en gång var 

Vad är det egentligen som jag vill i mitt liv? 
Kasta mig en livboj för just nu vet jag varken ut eller in.. 


*




Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ordnar sig till slut. Du är bra på att sätta ord på hur det känns. Jag vet hur det är.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

MayaN