Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden flyr fälten


Drömmar,
grubblerier,
saker som kan tyckas lite intimt.

Viktigt och vardagligt

Det att ta på.
Det svårt att fånga.

Skulle vilja prata med dig
om sådant vi viskade förr.

Tiden flyr fälten
eller så bestämde vi att så ska vara

Kanske lyssnar vi inte längre på samma sätt
eller ser varandra som förr

Det är så märkligt
då jag tror att tankarna där inne
är snarlika mot då.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-24 09:04



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Tycker mig känna en sorg i denna din text - en saknad efter någto som gått förlorat, kanske bara tillfälligt - hoppas ni finner "lyssnandets gåva" igen och börjar SE varann på nytt. Kram!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol